NYHETSARKIV 
HELGØYA KLATREPARK ÅPNER I PÅSKEN

Gled dere! Skjærtorsdag er sesongåpnign for Helgøya Klatrepark. Åpent for klatring i hele Påske. 

GALLERI FJELLSOL SØNDAGSÅPENT

Galleri Fjellsol i Stavsjø har åpent for besøk alle søndager i mars fra kl 12.00-16.00. 

FØRJULSTID HOS EDEL DESIGN

Stemningsfull FØRJULSTID hos Edel Design med langåpne dager under JUL PÅ MJØSGÅRDENE til helgen, et galleri fullt av lekre klær og julegavemuligheter til alle i alle aldre og salgspris på noen utvalgte godbiter nå før jul.


FØRJULSTAFFEL PÅ SVEINHAUG GÅRD

Fredag 18.nov benker vi oss under lysekronene kl 18.00 til vårt uhøytidelige og smakelige førjulstaffel. Kom gjerne rett fra jobb. Denne kvelden er det bordbestilling. Lør 19. og søn 20. er stuene åpne og taffelet dekket fra kl 13, slik at dere kan komme inn i varmen etter julemarked eller andre gjøremål. 

JUL PÅ HOVINSHOLM 19. OG 20.NOVEMBER

For 5. gang arrangerer vi det meste stemningsfulle gårdsjulemarked du kan tenke deg. Her vil du oppleve landlig jul og gammeldags markedsstemning med eksterne utstillere innen håndverk og mat.

LUTEFISK- OG RAKFISKAFTEN I TINGNES SPISERI

Velkommen til årets lutefisk- og rakfiskaften hos oss på Tingnes Spiseri. Fredag 18.- og lørdag 19. november innbyr vi til ypperlig mat, godt drikke og hyggelig stemning i god førjulstradisjon.

JUL PÅ MJØSGÅRDENE

18.-20. November starter førjulstida på Mjøsgårdene. Vi inviterer til store julemarkeder på staselige tun, åpner stuer og saler, bryggerhus og kjøkken, kafeer, butikker og gallerier. Du får raust dekkede bord og deilige, varme senger i vakre, historiske omgivelser. 

OM MJØSA VAR TA ØL OG AKEVITT.....

...drikkeviser fra operaens verden i Tingnes Spiseri fredag 7.oktober kl 19. Det blir servert mat, hjemmebrygget øl og akevitt - og det blir rikelige anledninger til å heve glassene til en skål!

HAGEHISTORISK MARKED 3. OG 4. SEPT

Årets Hagehistorisk Marked på Sveinhaug gård holdes som hvert år den første helgen i sept. Det er årets viktigste møtested for alle som er glad i hager! Du finner mange utstillere og lokale matprodusenter, dyktige fagfolk holder foredrag og demonstrasjoner og Godværskafeen serverer mat basert på vår økologiske kjøkkenhage.

KUNSTVISITT I ATLIER FJELLSOL 28. AUGUST

Etter sommerens suksess har vi fått inn ønsker fra flere som vil innom atelieret på kunstvisitt. Så vi arrangerer åpen dag, søndag 28. august, kl 12-17. Velkommen innom Mengsholvegen 416!

ÅRETS EPLER TIL SALG HOS BRAASTAD EPLER

Innhøstingen av epler og plommer er nå i gang på Nes. I gårdsbutikken har vi et godt utvalg av ulike sorter. Åpent lørdager 10-16. Velkommen!

INGRID BJØRNOV & KARI SLAATTSVEEN I TINGNES SPISERI

Tingnes Spiseri får besøk av Ingrid Bjørnov og Kari Slaattsveen med sitt show "Et julesanatorium". Sett av torsdag 8. desember!! Mer info kommer snart.

HØSTEMARKED PÅ FREMSTAD GÅRD

Lør 6. og søn 7. aug kl 11-16 er det tid for det årlige høstemarkedet på Fremstad gård i Stensengdalen (ca 3,5 km fra avkjøringen fra 212 ved Kvarbergvika). Mulighet for selvplukk av bringbær og solbær. 

HOVELSRUD HAGE ÅPENT HVER DAG

Frem til søndag 14.aug er den historiske hagen på Hovelsrud gård åpent for besøk hver dag fra kl 12-15. Omvisninger kun søndager kl 14.

ÅPEN DAG I ATELIER FJELLSOL 7.AUG

Åpen dag en gang i blant er trivelig! Gøy å se at folk liker å få litt innsikt inn i atelieret som til daglig er forbeholdt billedkunstneren. Vi åpner dørene for publikum igjen søndag 7. aug, kl 12-17. Velkommen innom!

OMVISNING I HOVELSRUDS HISTORISKE HAGE

Hagesesongen er i gang! Åpent søndager kl 12-15, og omvisning kl 14. Inngang kr 100. Velkommen!

GODVÆRSKAFEEN PÅ SVEINHAUG GÅRD ÅPENT

Sommersesongen på Sveinhaug gård har startet. I juni er Godværskafeen og hagebutikken åpen lørdag og søndag 11(12)-16. I juli er det åpent hver dag 11(12) - 16. Velkommen!!

KUNSTUTSTILLING PÅ SVEINHAUG GÅRD

Det er med stor glede vi presenterer Elena Engelsens skulpturer i galleriet på Sveinhaug denne sommeren. Velkommen til Kunsthelg lørdag 25. og søndag 26. juni.

KERAMIKER LIV K ESPELIEN SOMMERÅPENT

Fra 18.juni til 14.aug er du velkomen til å ta turen innom verkstedet og utsalg til keramiker Liv K. Espelien på Jølstad. Onsdag - søndag kl 12-16.

SESONGÅPNING TINGNES SPISERI

Torsdag 10.03 åpner Spiseriet restauranten igjen for vanlig a la carte. Kom innom og smak vårt spennende nye meny! Vi gleder oss til ny sesong, og å se nye og gamle gjester. Hjertelig velkommen!

Design: M8Design - Utvikling: Scootr