NYHETER / HVA SKJER 

TINGNES SPISERIETS FAMILIEJULEBORD 10.DES

Vi elsker gode tradisjoner her på Spiseriet, og gleder oss over å invitere store og små til årets familiejulebord.
Fra kl 15.00 til kl 20.00 er hele familien hjertelig velkomne til oss.

JULEMARKEDET PÅ HOVINSHOLM 25.&26.NOV

Tusener av besøkende valfarter hvert år til julemarkedet på Hovinsholm gård for å smake, lukte og virkelig synke inn i den gode førjulsstemningen. 25. og 26. november arrangeres årets julemarked. 

HAGEHISTORISK MARKED 2. OG 3. SEPT

Velkommen til hagehistorisk marked på Sveinhaug gård! 30 utstillere og en rekke foredragsholdere setter historiske hager og hager som kulturminne på agendaen. Bli med på demonstrasjoner og møt spesialister som kan gi deg svar på spørsmål om gamle hager. 

TINGNES SOMMERFESTIVAL 26 AUG

Som en hyllest til Mjøsas hjerte, innlandets sommerparadis og Ringsakers destinasjonsstolthet, stenger vi av Tingnes og rigger til for konserter og sommerfest med både lokale og nasjonale artister, samt en av broderlandets store visesangere – med Mjøsa og Helgøya vakkert plassert i horisont

KERAMIKK VERKSTED LIV K. ESPELIEN

Velkommen til sommeråpent keramikkversted til Liv K. Espelien fra onsdag til søndag kl 12.00 til 16:00 i perioden onsdag 28.juni tom søndag 6.august.

INFOTEKET - SOMMERÅPENT HVER DAG

Fra og med lørdag 24.juni har Infoteket - sesongåpent turistkontor på Tingnes - åpent alle dager kl 10-17 og 11-18i helgene. Velkommen innom for informasjon, kajakk- og/eller sykkel-utleie eller for å handle lokale smaker og gaver.

SESONGÅPNING SKAFFERIET

Skafferiet har åpnet for sesongen igjen! Etter Påske er Skafferiet åpent for besøk på lørdag og søndag. Fra mai er du velkommen fra tors-søn.  

HELGØYA KLATREPARK ÅPNER I PÅSKEN

Gled dere! Skjærtorsdag er sesongåpnign for Helgøya Klatrepark. Åpent for klatring i hele Påske. 

GALLERI FJELLSOL SØNDAGSÅPENT

Galleri Fjellsol i Stavsjø har åpent for besøk alle søndager i mars fra kl 12.00-16.00. 

FØRJULSTID HOS EDEL DESIGN

Stemningsfull FØRJULSTID hos Edel Design med langåpne dager under JUL PÅ MJØSGÅRDENE til helgen, et galleri fullt av lekre klær og julegavemuligheter til alle i alle aldre og salgspris på noen utvalgte godbiter nå før jul.


Design: M8Design - Utvikling: Scootr