SKAFFERIET - café og landlivsbutikk  

Skafferiet på Hovinsholm er en hagecafé og landlivsbutikk beliggende i nydelige omgivelser på det tidligere godset Hovinsholm på sydspissen av Helgøya. Caféen holder til i en tidligere arbeiderbolig rett ved veien. Vi har åpent fra påske og ut september, i tillegg til et stort julemarked den siste helgen før 1. advent.

I Skafferiet får du raus hjemmebakst og hjemmelaget mat laget av sesongens råvarer fra egen gård eller omegn, nykvernet og nytraktet kaffe og godt forfriskende drikke. Hva med å sitte under epletrærne med utsikt over Mjøsa mens du nyter stillheten og deilig mat servert ved bordet - kanskje etter en sykkeltur i den fantastiske naturen på Helgøya? På kalde dager kan man sitte inne i vinterhagen.

I Skafferiet finner du tradisjoner, smil, masse stemning og sjarm i harmoniske og historiske omgivelser.

I butikken, som ligger i den tidligere stallen nede på gården, selger vi bakst, lokalmat, Skafferiets egne produkter, hageutstyr, lintøy og andre landlige varer.

I Stallen kan også grupper reservere bord for bespisning av lunsj, middag, full gourmet eller selskap. Vi leverer catering i Mjøsområdet.

På Hovinsholm er det fine turmuligheter og egen gjestebrygge.


Åpningstider: se www.skafferiet.no

Charlotte H Sveinsen
Tlf: 92809711
E-post: charlotte@skafferiet.no

 

 

 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr