EDEL DESIGN & Galleri Hjerterom

Galleri Hjerterom blir ofte omtalt som en forfriskende oase. I galleriet finner du klær til henne og ham designet og produsert i Norge av Edel Design. Kvalitet og rå eleganse kjennetegner produktene, som er lagd i kun rene naturmaterialer. Dette, i kombinasjon med overraskende detaljer og muligheter for målsøm, gir en opplevelse av eksklusivitet.
 
I rolige omgivelser får hver enkelt besøkende god tid til egen prøving og personlig veiledning om dette er ønskelig. Her finner du også smykker laget på eget verksted i tilknytning til galleriet.
 
Ønsker en å komplettere antrekkene, har galleriet også sko og støvletter fra både italienske, amerikanske og australske skoprodusenter, samt annet tilbehør som vesker, belter og skjerf.
 
Galleri Hjerterom utgjør en del av drifta på Alhaug Gård. Gården ligger i solhellinga på Duengerhøgda på veien mot Tingnes. På gården produseres det også økologiske solbær og epler. Se egen side www.fars.no.
 
Åpningstider for Galleri Hjerterom:

Se www.edeldesign.as eller følg oss på Facebook.
Galleriet er også åpent etter avtale. 

 
NB! Ta gjerne med vennegjengen eller kollegene dine og book Galleriet for en hel kveld! Servering av noe søtt og sunt følger med! Pris kr 100 per person.
 
Hjertelig velkommen!

Edel Urstad,
Alhaug Gard, Duengerhøgda 455, 2350 Nes    
tel: + 47 915 45 843
e-post: post@edeldesign.as

www.edeldesign.as

 

 

Design: M8Design - Utvikling: Scootr