NOMINERT TIL 3 PRISER PÅ UNDER EN MÅNED

Edel Urstad & Edel Design AS er nominert til 3 prestisjetunge priser på under 1 måned!

Først kom nyheten om at Edel Urstad gikk videre i den nasjonale nominasjonen til å bli årets kvinnelige gründer. Prisutdelingen finner sted 8. mars - selvfølgelig. I dag kom imidlertid meldingen om at hun ikke er med i konkurransen videre - men jenta på Nes henger ikke med hodet av den grunn. Bare det å bli nominert er både svært gledelig og oppmuntrende sier gründeren.

For - det er noe som er enda mer imponerende. - Jeg er tatt ut som en av de 10 mest interessante designerne i Norge av Oslo Fashion Awards (OFA) - sier Edel Urstad. Dette er gjort av en uavhengig fagjury - noe som gir utvelgelsen tyngde og seriøsitet. - Det var en utrolig morsom telefon å få! Jeg ville at de skulle gjenta det en gang til - for å være sikker på at jeg hørte riktig - ler hun. Dette betyr at Edel Design kan være en av de som blir tildelt en av fagjuryens høythengende priser. Dette lanseres ikke før selve dagen.

Dette betyr at Edel Design AS blir å se på OFA sitt fashionshow i Folketeateret (gamle operaen) i Oslo 14. februar. Dette er også OFA sitt 20-årsjubileum og det har aldri tidligere vært vist et større fashionshow i Norge. Hele 9 antrekk fra Edel Design på Nes, midt i Mjøsa skal skride over catwalken med fullsatt sal, et forrykende show og med mange spennende gjester på gjestelista. Denne nominasjonen er jeg rett og slett kjempestolt av - sier en fornøyd Edel.

Og ikke nok med det - en ny og særdeles gledelig melding tikket inn for en ukes tid siden. Edel Design og Galleri Hjerterom er også nominert som årets motebutikk i Hamarregionen. Dermed blir Edel Design også å se på moteshowet i forbindelse med kåringen av Årets Motebutikk i Domkirkeoddens aula 21. mars. Galleriet har fått svært gode skussmål i forhold til produktene de har, kundebehandling, atmosfære, vennlighet, serviceinnstilling og den positive opplevelsen det er å besøke galleriet. Jeg blir bare så utrolig glad over slike tilbakemeldinger - sier Edel Urstad og stråler om kapp med februarsola.

Kontakt gjerne leder for OFA - Jan Schüssler (950 70 081 - fashionawards@online.no/www.oslofashionawards.no) for mer info om de to.

Design: M8Design - Utvikling: Scootr